Hej, är du vår nya kollega? Vi hoppas det! Vi är en kreativ och strategisk byrå som utmanar traditionell marknadsföring. Nu letar vi efter en ny kollega som vill bli Social Media Creative hos oss.

Vi ser gärna att du har jobbat med sociala medier på en content-, media- eller reklambyrå eller på kundsidan. Du får gärna:

  • ha erfarenhet av att skapa och genomföra lyckade kampanjer i sociala kanaler.
  • ha erfarenhet av att schemalägga och publicera i SoMe, både organiskt och köpt..
  • känna dig bekväm med att följa en social strategi och contentkalender.
  • kunna arbeta enligt satta KPI:er eller identifiera egna som du sedan kan mäta och analysera.
  • ha åsikter och förslag på hur nuvarande arbetssätt och processer kan förbättras.
  • vara intresserad av att följa trender och skanna SoMe-beteenden

Vi tror också att du är ansvarstagande och självgående och intresserad av att förmedla dina kunskaper vidare till kollegor.

Plus för

  • erfarenhet av att klippa enklare film anpassat för social.

Ansök idag!

Skicka in din ansökan med brev och CV till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021. Intervjuer sker löpande.

Ansök via denna länk!

För frågor om tjänsten, kontakta Evelina Stucki på evelina.stucki@makeyourmark.se

Vill du veta mer om oss, kika gärna på https://makeyourmark.se/

Om Make Your Mark

Vi sitter i fina, centrala lokaler i Posthuset på Vasagatan 28 i Stockholm, samt på vårt nya kontor i Åre/Östersund. Vi är cirka 50 medarbetare och arbetar med några av Sveriges mest kända varumärken, organisationer och myndigheter till exempel Vattenfall, Apotek Hjärtat, Naturvårdsverket, Volvo Cars och Lärarförbundet. Vi tror på jämställdhet, mångfald, kreativitet och laganda – både internt och i relation med våra kunder. Vår vision är att vidga människors vyer, och vår mission är att utmana idéer och skapa levande innehåll som berör och förändrar. Vill du vara med?