Hej! Vi är en kommunikationsbyrå som använder strategi och kreativitet som främsta verktyg för att hjälpa våra kunder att bygga starka varumärken – eller bygga deras varumärkesberättelser, som vi gillar att kalla det. Hos oss är det alltid nya projekt på gång och här finns kollegor som är experter på kommunikation, content, strategi, PR, kreativa koncept och mycket mer. Vi brukar säga att vi är 50 nya kollegor till våra kunder. Nu letar vi efter en strategisk projektledare som kommer spela en viktig roll i vår resa framåt. 

I den här rollen kommer du att: 

• Arbeta på en prisbelönt byrå med flera av Sveriges största och mest kända varumärken.

• Ansvara för att planera, driva, genomföra samt följa upp olika kommunikationsprojekt för våra kunder. Det innebär bland annat att resursplanera, ansvara för att budget efterlevs och ge teamet rätt förutsättningar i projekten. Men också om att hålla kunden i handen genom hela processen och säkerställa att det vi levererar faktiskt gör skillnad.

Vi söker dig som: 

• Har ett strategiskt tänk och förmåga att sätta dig in i våra kunders affärer och utmaningar.

• Har erfarenhet av att driva projekt med många beställare och stora arbetsgrupper.

• Tycker om att driva både arbetsgrupp och kund framåt i strävan efter att nå gemensamma mål.

• Vill bidra till en trygg, kreativ och lustfylld arbetsmiljö.

• Är självgående, ansvarstagande och trivs i ett högt tempo med många parallella projekt, samt är van att jobba mot deadlines.

• Gärna har erfarenhet från liknande roller på andra byråer eller på kundsidan.

Placeringsort

Stockholm

Ansök

Ansökningsperioden är öppen till den 20 september 2022. Intervjuer görs dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Frågor besvaras av Karin Hallerbäck, karin.hallerback@makeyourmark.se

Ansök via Resume.

Om Make Your Mark

Make Your Mark är ett helägt dotterbolag till Aller Media – en av Nordens största mediekoncerner. Vi har kontor i Stockholm och i Åre/Östersund. Vi är cirka 50 medarbetare och arbetar med några av Sveriges mest kända varumärken, organisationer och myndigheter till exempel Vattenfall, Apotek Hjärtat, Naturvårdsverket, Volvo, Försvarsmakten och Svenska Skidskytteförbundet. Vi tror på jämställdhet, mångfald, kreativitet och laganda – både internt och i relation med våra kunder. Vår vision är att vidga människors vyer, och vår mission är att utmana idéer och skapa levande innehåll som berör och förändrar. Vill du vara med? Vill du veta mer om oss, kolla in oss på www.makeyourmark.se