Visa hela bredden

Villaägarnas riksförbund är en av Make Your Marks största och mest trogna kunder. Fem gånger om året producerar Make Your Mark den fullmatade 100-sidors-tidningen Villaägaren som skickas ut till förbundets medlemmar.

Vårt uppdrag är att visa på Villaägarnas medlemserbjudande i sin fulla bredd, från Sveriges mest kompletta expertrådgivning för småhusägare och ett aktivt opinionsarbete för att förbättra småhusägares villkor till fina medlemspriser på till exempel målarfärg.

Till detta kommer i varje nummer dessutom inspirerande och lärorika reportage om det härliga livet i villa. Med Villaägaren får du som småhusägare allt du behöver av både trygga lösningar och lustfylld läsning.

Kund

Villaägarnas riksförbund

Omfattning

Medlemstidning

Nära kontakt ger utveckling

Vårt långa samarbete har gett oss en gedigen grund att stå på när det gäller uppdraget att nå medlemmarna. Genom regelbundna läsarundersökningar får vi en värdefull utvärdering av hur vi lyckas från nummer till nummer. Vi jobbar dessutom konsekvent med en inbjudande tonalitet i magasinet för att genom tät läsarkontakt kunna lära, utveckla och ligga steget före när det gäller innehåll och medlemsnytta. Gentemot kund är uppdraget levande och lyhört, flexibelt och ”på språng” i bemärkelsen att vi inte vilar på gamla meriter utan alltid vill överträffa oss själva.

Resultat

32 minuter

Så länge läser den genomsnittliga mottagaren varje nummer.

87 %

Så många ger magasinet ett helhetsbetyg på 4 eller 5 av 5.

70 %

Så många av dem som får magasinet läser det.

300 k

Drygt så många exemplar trycks av varje nummer.

19 %

Så många av de nya medlemmarna blev mer övertygade om att fortsätta vara medlemmar efter att ha läst Villaägaren.

Som beställare av tidningsproduktionen har vi en bra mix av  utmanande och kreativ dialog med Make Your Mark som är ovärderlig för  att utveckla en av våra mest omtyckta produkter i medlemskapet:  medlemsmagasinet Villaägaren. Madeleine Björninger, marknadschef Villaägarnas Riksförbund

Vill du veta mer?

Kontakta Navid Zanjani, Account Director och kundansvarig för Villaägarnas riksförbund.

maila Navid