Vi vidgar människors vyer

Make Your Mark är en strategisk och kreativ partner inom content marketing och kommunikation.

Vi utmanar traditionell marknadsföring. Vi använder oss av content marketing, kommunikation och journalistik som ett sätt att informera, underhålla, påverka attityder, bygga lojalitet och uppnå bästa möjliga effekt. Vi fördjupar, förtydligar och förstärker bilden av en organisation eller ett varumärke. Och vi gör det så bra att vi idag är en av branschens mest prisade byråer, såväl i Sverige som internationellt. Vår vision är att vidga människors vyer. Vår mission är att utmana idéer och skapa levande innehåll som berör och förändrar. Ska vi göra det tillsammans?

Engagemang, kreativitet, kompetens och jämställdhet

Jämställdhet, engagemang, kreativitet och kompetens är viktiga hörnstenar i den kultur och kommunikation vi gemensamt skapar. Flotta ord som kräver faktiska insatser i vardagen. Därför har vi skapat branschens ambitiösaste kompetensutvecklingsprogram – Academym – där vi själva tar rollen som lärare och elever. Dessutom samarbetar vi aktivt med aktörer i branschen som :Part för att ge fler unga en möjlighet att upptäcka vår bransch. Och vi har kollektivavtal. Vi är långt ifrån framme, men vi är på väg.

Jonas
Mattias
Fredrik
Alex
Hampus
Kjell
Anna-Klara
Anna-Karin
Johan
Linus
Hampus
Anna
Joakim
Lina
Karin
Anna
Linn
Emma
Lenita
Magnus
Adam
Markus
Linda
Ylva
Lisa
Ebba
Joanna
Anna
Katarina
Joel
Sara
Jonatan
Alexandra
Cecilia
Ulrika
Jonathan
Julia
Markus
Viktor
Navid
Sara
Björn
Michael
Linn
Ida
Niklas

Vi tror på samarbete

Tillsammans – med kollegor, med kunder, med partners – når vi högre. Väldigt mycket högre.

Vi vill utvecklas och vi vill utveckla

Förändringen är här för att stanna. Vad betyder det på sikt? Det vet vi inte, det vet ingen, men vi vill vara en drivande del i den.

Vi vågar fråga varför

Vi ifrågasätter gärna, och är öppna för att bli ifrågasatta. Det måste vi.

Vi bryr oss om varandra och det vi gör

Vi vill beröra, och vi vill förändra. Därför bryr vi oss om det vi gör, och dem vi vill nå ut till.

Make Your Mark i siffror

50 +

anställda.

30 +

uppdragsgivare.

100 +

uppdrag.

3 st

kontor.

Spets ovanpå bredd

Make Your Mark ägs av Aller media, en av Nordens största mediekoncerner. Detta garanterar en stabil finansiell grund som ger oss möjlighet att vara modiga och långsiktiga. I dag är vi cirka 60 medarbetare i Stockholm och Åre/Östersund och vi samarbetar med några av Sveriges största varumärken, medlemsorganisationer och fackförbund. Make Your Mark är även en del av Ahead Group, ett nätverk av byråer inom content marketing, kommunikation, pr, performance, CRM och live marketing i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vill du veta mer?

Kontakta Karin Hallerbäck, byråchef.

maila Karin