Vi vidgar människors vyer

Make Your Mark är en strategisk och kreativ partner inom content marketing och kommunikation.

Vi på Make Your Mark utmanar traditionell marknadsföring. Vi använder oss av content marketing, kommunikation och journalistik som ett sätt att informera, underhålla, påverka attityder, bygga lojalitet och uppnå bästa möjliga effekt. Vi fördjupar, förtydligar och förstärker bilden av en organisation eller ett varumärke. Och vi gör det så bra att vi idag är en av branschens mest prisade byråer, såväl i Sverige som internationellt. Vår vision är att vidga människors vyer. Vår mission är att utmana idéer och skapa levande innehåll som berör och förändrar. Ska vi göra det tillsammans?

Engagemang, kreativitet, kompetens och jämställdhet

Jämställdhet, engagemang, kreativitet och kompetens är viktiga hörnstenar i den kultur och kommunikation vi gemensamt skapar. Flotta ord som kräver faktiska insatser i vardagen. Därför har vi skapat branschens ambitiösaste kompetensutvecklingsprogram – Academym – där vi själva tar rollen som lärare och elever. Dessutom samarbetar vi aktivt med aktörer i branschen som :Part för att ge fler unga en möjlighet att upptäcka vår bransch. Och vi har kollektivavtal. Vi är långt ifrån framme, men vi är på väg.

Alex
Linus
Johanna Bergwall Wiik
Johanna
Malin
Evelina
Julia
Jonatan
Ida
Anna Olsson
Anna
Mattias
Viktor
Tove Andersson
Tove
Daniel
Maria
marie-sunnanvik-make-your-mark
Marie
Linda
Vilma
Kristin
andrej-landin-make-your-mark
Andrej
Johan
Ola
Linn
Anna
Andreas Johansson
Andreas
Malin
Nina Wennersten
Nina
Joel
Ebba
Anna-Klara
Navid
Linn
Linn
Markus
Magnus
Jonathan
Ylva
Alexandra
Martin
Lina

Vi tror på samarbete

Tillsammans – med kollegor, med kunder, med partners – når vi högre. Väldigt mycket högre.

Vi vill utvecklas och vi vill utveckla

Förändringen är här för att stanna. Vad betyder det på sikt? Det vet vi inte, det vet ingen, men vi vill vara en drivande del i den.

Vi vågar fråga varför

Vi ifrågasätter gärna, och är öppna för att bli ifrågasatta. Det måste vi.

Vi bryr oss om varandra och det vi gör

Vi vill beröra, och vi vill förändra. Därför bryr vi oss om det vi gör, och dem vi vill nå ut till.

Make Your Mark i siffror

50 +

anställda.

30 +

uppdragsgivare.

100 +

uppdrag.

2 st

kontor.

Spets ovanpå bredd

Make Your Mark ägs av Aller media, en av Nordens största mediekoncerner. Detta garanterar en stabil finansiell grund som ger oss möjlighet att vara modiga och långsiktiga. I dag är vi cirka 60 medarbetare i Stockholm och Åre/Östersund och vi samarbetar med några av Sveriges största varumärken, medlemsorganisationer och fackförbund. Make Your Mark är även en del av Ahead Group, ett nätverk av byråer inom content marketing, kommunikation, pr, performance, CRM och live marketing i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vill du veta mer?

Kontakta Evelina Stucki, vd.

maila Evelina