En expansiv och attraktiv region, i kombination med ett starkt och växande näringsliv. Det är några av anledningarna till att Make Your Mark nu etablerar sig i Åre-Östersund.

Trots att den senaste tiden till stora delar präglats av coronaepidemin går affärerna fortsatt bra för Make Your Mark. Flera nya kunder har tillkommit under året samtidigt som coronakrisen resulterat i utökade uppdrag hos vissa av byråns befintliga kunder. Nu väljer Make Your Mark att ta nästa steg i sin tillväxt och öppna upp ett kontor i Åre-Östersund.

– Jämtland i allmänhet, och Åre-Östersund i synnerhet, är en region där det händer mycket intressant just nu. Förutom att jag personligen lockades av tanken på att flytta hem, så tror vi att det finns stora möjligheter för oss som byrå att hjälpa många av de aktörer som finns i regionen med att kommunicera och marknadsföra sig själva för att nå nya målgrupper, säger Alex Råberg, business manager och strateg på Make Your Mark som också kommer att ansvara för öppnandet av det nya kontoret.

Make Your Mark etablerar sig i Östersund. Från vänster Alex Råberg, Ulrika Alforsen, Fredrik Blomqvist, Markus Thunberg, Karin Hallerbäck och Jonas Terning.

Initialt kommer verksamheten bedrivas med ett huvudsakligt fokus på Åre och Östersund med omnejd. Målet är dock att växa med lokal personal och nätverk från regionen Åre-Östersund, kombinerat med spetskompetens och erfarenhet från verksamheten i Stockholm.

2020 kommer att bli det starkaste året i Make Your Marks historia

– Jonas Terning, VD för Make Your Mark

– Vi tror att den bästa mixen är att jobba i så stor utsträckning som det går med lokala talanger som känner till såväl regionen som de företag som är verksamma, samtidigt som vi har möjlighet att ta in viss spetskompetens och erfarenhet från våra kollegor i Stockholm i de fall det kommer att behövas, fortsätter Alex Råberg.

Make Your Mark har i dagsläget drygt 60 anställda. Bland uppdragsgivarna finns företag, fackförbund och medlemsorganisationer som Klarna, Volvo, Vattenfall, Lärarförbundet, Unionen och Svenska Golfförbundet.

– 2020 kommer att bli det starkaste året i Make Your Marks historia, och det känns kul att fortsätta vår positiva trend genom att öppna upp ett kontor i en av Sveriges mest spännande regioner. Runt Åre-Östersund finns ett starkt fokus på hälsa, friluftsliv och hållbarhet. Med den här etableringen hoppas vi vara en av många som hjälper till att driver den utvecklingen, säger Jonas Terning, VD för Make Your Mark.