Ahead Group. Så heter Aller medias byrånätverk där Make Your Mark tillsammans med nio andra byråer ingår. Under våren har strukturen för gruppen sats och till hösten kommer samarbetet mellan byråerna att intensifieras.

– För Make Your Mark innebär Ahead Group att vi blir ensamma på svenska marknaden att kunna erbjuda en komplett nordisk närvaro, samtidigt som den samlande kompetensen inom närverket gör att vi får tillgång till väldigt mycket kunskap och expertis, något som redan nu varit utvecklade i flera av våra uppdrag, säger Anders Ingårda, vd för Make Your Mark.

Aller Media har de senaste åren investerat i ett stort antal nordiska byråer och etablerar nu ett nätverk bestående av mer än 500 medarbetare och med en omsättning på över 900 miljoner. Ahead Group är det ända byrånätverket som omfattar och samlar de flesta kompetenserna när det kommer till effektiv marknadsföring och affärsdiscipliner i en och samma grupp.

– Ahead Group består av en spännande mix av byråer som kompletterar och förlänger varandras möjligheter och erbjudanden, förklarar Anders Ingårda.

Genom Ahead Group erbjuds uppdragsgivare en one-stop-shop för tjänster som: content, digitala tjänster, reklam, crm-tjänster, SoMe, performance och live marketing

Byråerna som ingår i Ahead Group är Redink, Hyper, OMG , Nova Vista/Fresh Thinking i Norge, Datagraf Communication, Aller Client Publishing i Danmark, Dingle, Aller Ideas i Finland samt Make Your Mark och OTW i Sverige. Byråerna i nätverket Ahead Group har alla en stark ställning i branschen.