För tredje året i rad är personaltidningen Försvarets Forum nominerad i The International Content Marketing Awards (CMA). Vi firar och håller tummarna!

– Det är en stor ära för oss på Make Your Mark att bli nominerade, men samtidigt välförtjänt. Juryn för CMA består av världsstjärnor inom content marketing och därför är det kul att se att högsta nivå i Sverige även håller högsta nivå internationellt, säger Jonas Terning, vd Make Your Mark.

Missionen med personaltidningen är att spegla en modern Försvarsmakt som är en del av samhället och i takt med tiden, en välkomnande organisation som inrymmer män och kvinnor med varierande bakgrund och erfarenheter. Ett koncept som resulterat i flertalet nomineringar och priser världen över, bland annat ett silver i samma kategori av CMA 2015.

– Arbetet med den här tidningen är ett rent nöje för oss på Make Your Mark. Ett speciellt tack till Försvarsmaktens skickliga fotografer som gör att Försvarets Forum innehåller bildjournalistik av högsta klass, säger Markus Hillborg, Concept Designer på Make Your Mark. 

CMA korar de bästa contentlösningarna inom 28 olika kategorier. Alla typer av kanaler och material – från film, webbsidor och mobil/surfplatta till print, sociala medier-kampanjer och hela integrerade varumärkeslösningar – tävlar mot varandra på lika villkor. I år har över 400 bidrag kommit från 130 byråer världen över.

Försvarsmaktens Forum finns som pappersmagasin och som intern app.

Vinnaren utses på plats i London den 27 november.