Personaltidningen Försvarsmaktens Forum är nominerad i kategorin Best Internal Company Engagement på Content Marketing Awards (CMA) i London.

– Det här är världsmästerskap i innehåll och att bli nominerad andra året på raken är riktigt bra. Vi har fortsatt att digitalisera och utveckla produkten under föregående år, både redaktionellt och genom en ytterligare förstärkning av de digitala distributionsmöjligheterna. Caset är därför ännu starkare i år, säger Anders Ingårda, vd på Make Your Mark.

CMA korar de bästa contentlösningarna inom 28 olika kategorier. Alla typer av kanaler och material – från film, webbsidor och mobil/surfplatta till print, sociala medier-kampanjer och hela integrerade varumärkeslösningar – tävlar mot varandra på lika villkor.

– Det är förstås ett styrketecken för teamet bakom produkten att vi sticker ut i en så pass skarp och mångsidig konkurrens. Jag ser det som en indikator på hur kompetent arbetsgrupp vi har kopplat till uppdraget. Sedan är det extra roligt att uppmärksammas för vårt arbete med just Försvarsmakten, där vi haft en mycket mångsidig produktion.

Försvarsmaktens Forum finns som pappersmagasin och som intern app.

Vinnaren utses på plats i London den 28 november.