För andra året i rad fick vi stolta ta emot priset för Årets Byrå i kategorin Contentbyråer av Regi. Priset delades ut under en galamiddag på Münchenbryggeriet den 21 februari 2018.

2018 var den 18:e gången som Regi arrangerar Årets Byrå. Totalt hade 154 kommunikationsbyråer i 15 kategorier utvärderats. Vi är extra stolta över det här priset eftersom vinsten är baserad på utvärderingar från våra kunder. Vinnarna i alla kategorier hittar du här hos Resume.

– Wow! Det är en ynnest att vara på en byrå med så många kreativa, smarta och modiga personer. Och ett bättre kvitto än att vinna Årets Byrå finns inte. Stort grattis till alla på Make Your Mark, och tack till våra kunder för förtroendet!
Det säger Make Your Marks VD Jonas Terning.

Vad är då hemligheten bakom våra dubbla vinster?

– Mod att vara en kreativ partner som både hyllar och kritiserar och som hela tiden sätter hög kvalité i första rummet. Ett framgångsrikt contentarbete kräver att vi dagligen både producerar, håller oss uppdaterade och vårdar våra kundrelationer. Att vinna det här priset för andra året i rad är ett bevis på att vi klarar det riktigt bra, och det är vi otroligt stolta över, fortsätter Jonas.

Vill du också samarbeta med Make Your Mark eller är du nyfiken på att veta mer hur vi jobbar? Boka ett förutsättningslöst möte med oss! Maila kontakt@makeyourmark.se eller kontakta någon av oss direkt från den här sidan.