Make Your Mark har vunnit Publishingpriset 2017 för sajten Vår historia som man producerat på uppdrag av Försvarsmakten. Priset delades ut vid den årliga galan på Berns salonger i Stockholm den 23 oktober.

Försvarsmakten: Vår historia är ett digitalt storytellingprojekt som med intervjuer, bilder, filmer, dokument, kartor, forskningsrapporter och personliga vittnesmål skildrar det svenska totalförsvaret i efterkrigstid.

Mikrosajten tävlade i kategorin Informationssajt studie och yrkesval och lyfter fram Försvarsmaktens roll ur ett bredare samhällsperspektiv. Syftet är att öka intresset för myndigheten och göra verksamhet tillgänglig även för grupper där naturliga kontaktytor kanske saknas.

Vinsten kommer i en period där Make Your Mark uppmärksammas med en mängd tunga nomineringar, såväl i Sverige som utomlands. Försvarsmaktens Forum har guldchans i CMA i London i november och till Pearl Awards i New York samma månad har Make Your Mark i år rekordmånga nominerade bidrag – däribland just Försvarsmakten: Vår historia.

Här är samtliga vinnare av Publishingpriset 2017.

Läs mer om Försvarsmakten: Vår historia.