Make Your Mark knep 5 nomineringar i 5 kategorier hos Pearl Awards i New York.

Pearl Awards är en av de mest prestigefyllda internationella contenttävlingarna. Flera svenska byråer deltar årligen. Under ett år då många svenska byråer är nominerade utmärker sig contentbyrån Make Your Mark med 5 nomineringar.

Make Your Mark är nominerade för redan flerfaldigt prisbelönade magasinet NK STIL som de gör för kunden Nordiska Kompaniet i kategorierna Fashion and Beauty och Best print Magazine.

Tillsammans med kunden Försvarsmakten har Make Your Mark tidigare vunnit Guldbladet, Silver i CMA i London, Guld i Pearl Awards 2016. I är Make Your Mark och Försvarsmakten nominerade i kategorierna Best Website/Microsite och Best Internal Communications.

Byrån blev även nominerade i kategorin Best Native Advertising/Advertorial för en nativekampanj som de producerat tillsammans med Aller Media för kunden Henkel.

– Vi är inne i en bra period med både nya spännande uppdrag och vinster och nomineringar i samtliga internationella contenttävlingar, vilket såklart känns mycket bra för hela byrån. Att arbetet med Nordiska Kompaniet speciellt uppmärksammats detta år värmer lite extra, den nivån på innehåll är det inte många andra byråer som når upp till, inte ens i en internationell jämförelse. Men det är även superkul att vår framgångsrika digitala utveckling syns och vår starka satsning på native advertising belönas, säger Anders Ingårda, vd, Make Your Mark.