Make Your Marks rörliga erbjudande växer så det knakar. Det är med glada miner vi konstaterar att det bara under Q1 2018 producerades hela 39 filmer i huset.

Vår filosofi kring rörlig kommunikation är ganska enkel.

Vi gör storytelling som är på riktigt och har en väldefinierad effekt. För att nå dit måste vi känna våra kunder och veta vad som betyder mest för dem just nu – och varför.

Vi bad Linn Svalin, digital producent på Make Your Mark, att välja fyra ögonblick ur säsongens filmskörd som har betytt extra mycket.

1: Puma Future i Wolfsburg

”Vi är extremt stolta över produktionen med Puma. Det var knepiga förutsättningar – vi fick bara filma fem minuter i stöten med Nilla Fischer och Pernille Harder och det gick inte att reka locations i förväg. Men vi gick upp galet tidigt varje morgon för att hitta bra spottar att filma på i Wolfsburg och landade till sist i några av de finaste och mest filmiska scener vi gjort, vilket fick kunden att jubla. Kul också att vi kunde skapa synergi i det här uppdraget, då filmerna publicerades i Stadiums kanaler.”

2. Feetfirst i Lissabon

”De två filmerna för Feetfirst i Portugal tycker jag mycket om då de visar vilken otrolig känsla (Make Your Marks DOP) Johan Forsberg har för både foto och klipp. Sedan kan det vara rätt så problematiskt att filma på offentlig plats – och det blev vi påminda om här. Lissabons poliskonstaplar hälsade på mitt under inspelning. Men allt var i sin ordning och slutresultatet blev riktigt bra.”

3. Tolv filmer för JM

”Samarbetet med JM är väldigt viktigt för oss. Utifrån ett koncept från deras reklambyrå ska vi under året skapa tolv stycken filmer. Det är ett väldigt spännande projekt med ett relativt stort team och en omfattande castingprocess. Än så länge har vi bara släppt den första filmen och hittills är alla väldigt nöjda.”

4. Unik självförsörjning med E.ON

”En film som jag bara måste lyfta här spelade vi in i Simris i Skåne. En minidokumentär om förnybar energi och hur man kan föra in i det tänkandet i en hel ort kräver mycket hög nivå på storytelling. Jag tycker vi lyckades få till en serie (i fem delar) som inte bara är ämnesmässigt intressant utan även väldigt, väldigt fin.”

Fler filmproduktioner hittar du på vår Vimeo.

Är du nyfiken på din affär och ditt varumärke kan lyftas med hjälp av skräddarsydd rörlig kommunikation?

Hör av dej till:

Linn Svalin når du på linn.svalin@makeyourmark.se eller 0735-31 95 77.